Ny blogg

Tänkte bara uppdatera er alla om att det är slutbloggat här nu och att jag istället
börjat blogga på ett annat ställe :-D


Peace out

Comments
Postat av: Anonym

bara så du vet så betyder ordet patetisk. käslosam. men de verka du inte veta eftersom du använder ordet fel. ganska barnsligt att lägga sig i sin systers konflikter. omoget

2010-03-07 @ 14:04:49
Postat av: Emelie

svar:"Uttrycket patetisk är i stort sett detsamma som ”löjlig”, ”ynklig” i dagligt språkbruk, men som man kan se har uttrycket från begynnelsen varit ”känslosam”, alltså neutralt."Jasså? Jag är barnsligt som lägger mig i, men vad är inte du som skriver ut massa skit om malin i bloggen så alla kan läsa? En jävla skitsaken som du har dragit upp till världens största grej mellan er, det är barnsligt gjort om något. Ett perfekt exempel på att malin klarar sig utan personer som du ;-)

2010-03-07 @ 18:33:46
URL: http://ablazeee.blogg.se/
Postat av: Anonym

min blogg är låst så alla kan inte läsa de.. sen har jag inte sagt vem de är heller jag skriver om.. och jag tycker inte de är skitsaker att prata skit om sin vän och avslöja hemligheter.. hur osams man än är.. de har jag aldrig gjort.. men du tycker uppenbarligen också att man ska göra så mot sina vänner.. har aldrig sagt nå skit om malin men de HAR hon gjort om mig.. och hon gör lika dåliga saker själv. så hon ska inte prata om andra!

2010-03-08 @ 08:42:02
Postat av: Emelie

Svar:Det spelar inte roll. Att skriva ut en sådan sak på ens blogg även om det bara är vissa som kan läsa är jävla dåligt. Speciellt att tala illa om en person till andra som inte vet någonting alls om vad som hänt utan bara din sida av det?Malin snackar verkligen inte skit, isåfall skulle det enbart vara om det finns en jädra bra anledning till det. Men däremot så pratar hon med exempelvis mig om såna här saker. Det sista du ska göra är att lägga över all skit på henne utan att kolla på dig själv och fundera över din egna roll i det här. Det är allt jag säger. Sedan att du sitter och skriver "men du tycker uppenbarligen också att man ska göra så mot sina vänner." för att jag tar min systers sida här tycker jag enbart visar hur oerhört barnslig du är ännu en gång! :)

2010-03-08 @ 14:08:47
URL: http://ablazeee.blogg.se/

Comment here:

Name:
Remember me?

Email: (not beeing published)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0